Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

3PL

Op zoek naar een 3PL logistics partner?

Je bent op zoek naar een 3PL logistics partner die ervoor zorgt dat de logistiek in jouw bedrijf netjes uit handen genomen wordt. Wij werken veelal op deze manier samen met groothandelbedrijven, webshops en fabrikanten. Foutloos en kostenbesparend! Onze 3PL aanpak zorgt voor lagere logistieke kosten voor onze klanten!

Inhoudsopgave


Wat is 3PL?

Misschien heb je de term 3PL logistics weleens voorbij zien komen. 3PL is een Engelse term en staat voor Third-Party Logistics. Een derde partij die de logistiek voor je uitvoert. De 3PL is een logistieke dienstverlener die het beheer van opslag, orderpicken, transport en diverse aanverwante diensten integreert.

Samenwerken met 3PL partner 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is zo’n logistieke partner die het beheer van opslag, transport en andere logistieke diensten regelt. We kunnen (de naam zegt het al) nog verder in de supply chain integreren, zodat jij jouw logistiek met een gerust hart kunt uitbesteden. We kunnen ook extra diensten aanbieden, zoals bepaalde documentatie, douaneafhandeling en warehousing. Met 4PL nemen we een gedeelte van de ketenregie van onze klanten op ons.

Onze 3PL doelgroepen:

Als 3PL logistics partner werken we veel voor:

Deze doelgroepen hebben het meest baat bij onze 3PL logistics aanpak.

Waarom 5PLOGISTICS?

Met een warehouse van ruim 10.000m2 zijn wij compleet ingericht om het logistieke traject van onze klanten over te nemen. Onze logistieke processen en ICT richten we zo in dat ze naadloos aansluiten op de behoeftes van onze klanten en hun eindklanten. Wil jij meer weten over onze 3PL of zelfs 4PL mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Onze 3PL diensten

  • Palletplaatsen
  • Opslag en orderpicking (warehousing)
  • Logistiek uitbesteden

3PL, 4PL en 5PL

Wij zijn er om het logistieke traject bij onze klanten deels of zelfs volledig uit handen te nemen. Onze hele organisatie is hierop ingespeeld. Onze dienstverlening gaat dus verder dan 3PL: we kunnen ook 4PL dienstverlening aan en iedere klant ontvangt van ons gratis advies om op logistieke kosten aanzienlijk te besparen. Meer weten? Vraag dan nu een offerte aan.

Over 5PLOGISTICS

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers. Wij gaan voor kwalitatieve logistiek en we helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren.
Meer weten over 3PL of andere services?

Wij handelen de logistiek voor u af !

Onze diensten:
Palletplaatsen
Opslag en orderpicking (warehousing)
Logistiek uitbesteden
Webshop fulfilment