Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

4PL

Zoek jij een 4PL logistieke partner?

Je bent op zoek naar een 4PL logistics partner die ervoor zorgt dat de logistiek in jouw bedrijf netjes uit handen genomen wordt. Onze doelgroepen zijn vooral: groothandelbedrijven, webshops, logistieke bedrijven en fabrikanten. Foutloos en kostenbesparend! Onze ketenaanpak zorgt voor lagere logistieke kosten voor onze klanten! Dat is 4PL service!

Inhoudsopgave

Wat is 4PL?

4PL staat voor fourth-party logistics: een ketenregisseur, die dikwijls zonder eigen materieel (zoals vrachtauto’s) voor de supply chain van de klant de beste oplossing zoekt. Hierbij kunnen 3PL‘ers en partners ingeschakeld worden om transport, opslag, VAL maar vaak ook planning en voorraadbeheer uit te voeren. 5PLOGISTICS is zeker zo’n partij, we gaan met 5PL nog een stukje verder en adviseren onze klanten om hun totale logistiek voordeliger uit te laten voeren.

Onze 4PL doelgroepen:

Als 4PL logistics partner werken we veel voor:

Deze doelgroepen hebben het meest baat bij onze 4PL logistics ketenaanpak.

Samenwerken met 4PL partner 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is zo’n logistieke partner die het beheer van opslag, transport en andere logistieke diensten regelt. We kunnen (de naam zegt het al) nog verder in de supply chain integreren, zodat jij jouw logistiek met een gerust hart volledig kunt uitbesteden. We kunnen ook extra diensten aanbieden, zoals bepaalde documentatie, douaneafhandeling en warehousinig. Met 4PL nemen we een gedeelte van de ketenregie van onze klanten op ons.

Waarom 5PLOGISTICS?

Met een warehouse van ruim 10.000m2 zijn wij compleet ingericht om het logistieke traject van onze klanten over te nemen. Wij beschikken over een zeer efficiënte werkwijze en onze warehousesoftware zorgt voor een foutloze aanpak. Wil jij meer weten over onze 3PL of zelfs 4PL mogelijkheden, neem dan contact met ons op!

3PL, 4PL en 5PL

Wij zijn er om het logistieke traject bij onze klanten deels of zelfs volledig uit handen te nemen. Onze hele organisatie is hierop ingespeeld. Onze dienstverlening gaat dus verder dan 3PL: we kunnen ook 4PL dienstverlening aan en iedere klant ontvangt van ons gratis advies om op logistieke kosten aanzienlijk te besparen. Meer weten? Vraag dan nu een offerte aan.

Onze 4PL diensten

  • Palletplaatsen
  • Opslag en orderpicking (warehousing)
  • Logistiek uitbesteden
  • Webshop fulfilment

Over 5PLOGISTICS

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers. We helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren. Zonder fouten en met meer rendement.

Meer weten?

Logistiek uitbesteden?

Heb je het idee dat het logistieke proces binnen je bedrijf beter kan? We helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren. Lees meer.

Voor iedereen een logistieke oplossing.