Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Fabrikanten

Steeds meer fabrikanten weten de weg naar 5PLOGISTICS te vinden. Ze zijn erachter gekomen dat logistiek echt een specialiteit is waar ze zelfs behoorlijk op kunnen besparen. Vaak is het bij een fabrikant zo dat zijn producten perfect zijn, maar dat er best veel schort aan zijn logistiek. En dat is jammer…

Veel fabrikanten zorgen voor hun eigen logistiek. Met een eigen warehouse, met eigen chauffeurs en een inhouse planningsafdeling voor alle logistieke zaken: het gehele eigen logistieke proces van voorraadbeheer, de uitleveringen, de retouren, het bijhuren van extra ruimte, het plannen van de inkomende goederenstroom en ga zo maar door.

Onze disciplines

  • Maak logistieke kosten variabel.
  • Profiteer van schaalvoordelen.
  • Verlaag kosten van werkkapitaal.
  • Ga voor volledige digitale integratie met realtime inzicht in kosten & rendement.
  • Werk continu aan procesoptimalisatie.
  • Alle schakels in de logistieke keten zijn bij ons met elkaar verbonden via digitale systemen.
  • Wij werken paperless met realtime gegevens.
  • Op elk moment weet je de status en kun je indien nodig bijsturen.
  • Bovendien profiteer je van alle schaalvoordelen (warehousing, crossdocking, ICT en personeel).
  • Bespaar op logistieke kosten.

Logistiek onderbrengen bij 5PLOGISTICS

Logistiek is vaak bij fabrikanten niet soepel geregeld; dit is voelbaar in ieder proces. Steeds vaker komen fabrikanten bij ons met vragen en met onderdelen die ze willen uitbesteden. Het start vaak met het bijhuren van extra palletplaatsen (omdat hun eigen warehouse niet toereikend meer is), maar vaak zien we dat we steeds meer logistieke services bieden aan groothandelbedrijven. Van 3PL naar 4PL naar 5PL.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS richt zich al geruime tijd op het helpen van fabrikanten met hun logistieke proces. Dit kan starten met het onderbrengen van tijdelijk extra palletplaatsen, tot en met het uitbesteden van het gehele logistieke proces. En het leuke is, in 9 van de 10 gevallen is onze logistieke aanpak onderaan de streep stukken voordeliger dan zelf doen.

We zijn gevestigd in Duiven met een warehouse met zeker 10.000 palletplaatsen. Ons team zorgt er iedere dag voor dat we kwalitatieve logistiek bieden. Fabrikanten besteden hun logistiek aan ons uit, zodat ze zelf flexibeler zijn en direct weten waar ze aan toe zijn..
Meer weten?
Neem contact met ons op!

Palletplaatsen te huur!
Ben je op zoek naar tijdelijke opslag voor je goederen? Neem dan eens contact met ons op. We beschikken over 10.000m2 opslag en een groot deel hiervan is beschikbaar voor tijdelijke opslag. Neem contact met ons op.

Altijd “up to date” met ons WMS