Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Goedkope opslagruimte direct aan de A12

Iedereen wil wel graag externe opslag voor een zeer scherpe prijs. Maar ja? Kan dat wel? 5PLOGISTICS biedt opslagruimte aan voor zeer scherpe tarieven. Dit doen we omdat we het hele logistieke proces zeer soepel laten verlopen. We beschikken over 10.000 palletplaatsen die we voor een groot deel zeer goedkoop tijdelijk kunnen aanbieden.

Indien je geen vaste of een nogal fluctuerende voorraad hebt en een locatie moet gaan huren die de helft van het jaar leeg staat. Waar een personeelslid loopt die in de rustige tijd weinig te doen heeft en in de drukke tijd moeten er extra mensen ingehuurd worden. Dan is het altijd goedkoper om je voorraad extern te plaatsen en je ruimte bijvoorbeeld te beperken tot een kantoor en een showroom. Wij bieden de oplossing! Maak je kosten variabel! Weinig omzet, weinig voorraad = lage kosten.

Tijdelijke opslagruimte

Zeker als het gaat om tijdelijke opslagruimte, kunnen we zeer scherp zijn in onze tarieven. Op dit moment hebben we een groot deel van ons logistieke centrum beschikbaar voor palletplaatsen. Natuurlijk kunnen we ook aanvullende diensten leveren, zoals warehousing, orderpicking, fulfilment en nog veel meer. Meer weten?

Kosten opslagruimte

De kosten voor opslagruimte hangen van een aantal variabelen af. Gaat het alleen om opslag? Voor hoelang moet er opgeslagen worden? En welke eventuele aanvullende diensten zijn vereist? Profiteer van onze schaalvoordelen. We zitten met ons warehouse pal bij de A12 (Duiven) en kunnen een scherpe aanbieding maken. Vraag nu een offerte aan.

Onze opslagklanten

Als logistieke partner werken we veel voor:

  • Fabrikanten
  • Groothandelbedrijven
  • Webshops
  • Logistieke bedrijven

Zit jij in een van onze doelgroepen?

Over 5PLOGISTICS

Ons bedrijf bestaat al sinds 1892. Onder de bezielende leiding van Maarten Lenthe werken wij dag in dag uit aan het verlagen van logistieke kosten van onze klanten. We zijn gevestigd in Duiven met een warehouse met zeker 10.000 palletplaatsen. Opslag bieden we daarom zeer voordelig aan. Ons team zorgt er iedere dag voor dat we kwalitatieve logistiek bieden. Foutloos en meer rendement. Meer weten over onze services? Neem contact met ons op!

Vraag nu een offerte aan