Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Logistiek uitbesteden

Veel webshopbedrijven, groothandelbedrijven en fabrikanten voeren hun logistiek nog zelf. Ze zijn er vaak nog niet achter dat logistieke processen beheren een specialisme is. Wij helpen deze bedrijven met onze logistieke services om hun logistieke kosten omlaag te brengen. Door het uitbesteden van de logistiek zijn wij hun hub naar de rest van de wereld. De kosten gaan omlaag en de efficiency gaat omhoog.

Inhoudsopgave

Wat is logistiek uitbesteden?

Heel veel webshopbedrijven, groothandelbedrijven en fabrikanten zijn zelf voorraadhoudend. Ze beheren het hele logistieke proces zelf met alle gevolgen van dien. Logistiek uitbesteden is zorgen dat je een goede logistieke partner hebt die alle logistieke services op zich neemt, zodat je bedrijf zich kan focussen op zijn kernactiviteiten. En het leuke is: we besparen altijd op deze logistieke kosten!

Voordelen van logistiek uitbesteden

  • Maak logistieke kosten variabel
  • Profiteer van schaalvoordelen
  • Verlaag kosten van werkkapitaal
  • Ga voor volledige digitale integratie met realtime inzicht in kosten & rendement
  • Werk continu aan procesoptimalisatie
  • Alle schakels in de logistieke keten zijn bij ons met elkaar verbonden via digitale systemen
  • Wij werken paperless met realtime gegevens
  • Op elk moment weet je de status en kun je indien nodig bijsturen
  • Bovendien profiteer je van alle schaalvoordelen (warehousing, crossdocking, ICT en personeel)

Minder werkkapitaal door logistiek uitbesteden

Door het optimaliseren van de logistieke services en goed voorraadbeheer heb je minder werkkapitaal nodig en loop je dus als ondernemer minder risico. De logistieke kosten dalen door onze logistieke services.

Realtime inzicht in kosten & rendement

Wanneer je je logistiek aan ons uitbesteedt, dan koppelen we ons Warehouse Management System aan jouw eigen systemen, zodat je realtime beschikt over de nodige managementinformatie. Geen omkijken naar logistiek, wel grip en lagere logistieke kosten.

Slimme supply chain – lagere logistieke kosten

5PLOGISTICS wil, door middel van logistiek uitbesteden, en met een slimme supply chain, het mkb en grootzakelijke bedrijven robuuster, toekomstbestendig en rendabeler maken, waardoor de logistieke kosten dalen.

Als logistieke partner doen we dat door logistieke kosten te verlagen, schaalvoordelen te realiseren en slimme ICT-oplossingen in te zetten. Door de logistieke kosten variabel te maken, beweeg je als ondernemer makkelijker mee met omzet- / productiegroei of -daling. Met als gevolg meer rendement voor jouw onderneming. Meer weten? Vraag dan nu een offerte aan.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is gespecialiseerd in logistics services en bestaat al sinds 1892. Als ketenpartner gaan we voor duurzame relaties en een intensieve samenwerking.

Onze warehouse logistieke processen en ICT richten we zo in dat ze naadloos aansluiten op de behoeftes van onze klant (en hun eindklanten). Daarbij zijn uitzonderingen op de standaard de uitdaging waar wij voor gaan. Meer weten?

Vraag nu een offerte aan !


Webshop fulfilment
Veel webshops verzorgen zelf hun logistieke processen. Orderafhandeling, het contact met de vervoerder, de handling van activiteiten, het managen van retouren, logistieke klantenservice etc. Zelf doen geeft grip, is wat wij vaak horen. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat zelf doen per definitie niet efficiënt verloopt en stiekem erg veel tijd afsnoept van de beschikbare tijd. Klinkt dit herkenbaar? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Fulfilment oplossingen? Wij hebben ze! Klik hierboven voor een offerte.

5plogistics - de keten compleet