Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

MKB/Webshops

Webshops

Veel webshops besteden hun fulfilment of logistiek aan ons uit. Ze weten als geen ander dat er veel meer werk bij komt dan je eigenlijk verwacht. Het gaat namelijk bij de logistiek van webshops niet alleen om het versturen van het pakket, maar ook om de handling, het voorraadbeheer, het managen van retouren, het verwerken van de orders, het contact met de vervoerders etc.

Ook kleinere webshops

Een beginnende webshop zal al deze zaken zelf doen, maar wanneer een webshop groeit loopt het al gauw vaak vast op de logistieke afhandeling. En dat hoeft niet. Ondanks dat we een groot logistiek warehouse hebben, zijn we in staat om ook kleinere / vaak groeiende webshops service te bieden als het gaat om de logistiek en natuurlijk de fulfilment. Wij bieden digitale integratie met realtime inzicht in kosten & rendement.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is gespecialiseerd in webshoplogistics services en bestaat al sinds 1892.

Ons team bestaat uit betrokken medewerkers. Wij gaan voor kwalitatieve logistiek en we helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren. Meer weten? Neem contact met ons op!

Meer weten?

Logistiek uitbesteden?

Heb je het idee dat het logistieke proces binnen je bedrijf beter kan? We helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren. Lees meer.

Wij verzorgen de verzending