Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Opslag & orderpicking (warehousing)

Opslag en orderpicking

Voor een groot deel van onze klanten verzorgen we de gehele opslag en orderpicking. Ons warehouse is slim ingericht, zodat we efficiënt kunnen orderpicken. We streven naar 100% foutloosheid hierin. We beschikken over 10.000 palletplaatsen die we slim inzetten. Wanneer je bij ons de opslag en orderpicking uitbesteedt, weet je zeker dat het klopt en vaak geniet je van een besparing.

Efficiënte opslag

Voor onze klanten (dit zijn vaak webshops, groothandelbedrijven, fabrikanten, maar ook logistieke bedrijven) bieden we service van niveau. Ons hypermoderne warehouse is zo ingericht dat laden en lossen zeer efficiënt gebeurt. De foutkans wordt niet alleen teruggebracht naar 0%, onze aanpak is ook nog eens supersnel.

Van 2PL naar 5PL

Naast opslag en orderpicking bieden wij onze klanten een breed spectrum van logistieke diensten. Niet alleen warehousing, maar ook transport, opslag, VAL, maar vaak ook planning en voorraadbeheer en wij bieden onze klanten op maat logistiek advies om nog verder te kunnen besparen op logistieke kosten.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is gespecialiseerd in opslag, orderpicking en aanvullende logistieke diensten en bestaat al sinds 1892. Onder de bezielende leiding van Maarten Lenthe werken wij dag in dag uit aan het verlagen van logistieke kosten van onze klanten. We zijn gevestigd in Duiven met een warehouse met zeker 10.000 palletplaatsen.

Ons team zorgt er iedere dag voor dat we kwalitatieve logistiek bieden. Klanten huren bij ons palletplaatsen en besteden hun logistiek aan ons uit, zodat ze zelf flexibeler zijn en direct weten waar ze aan toe zijn. Meer weten? Neem contact met ons op!

Vraag nu een offerte aan  

Orderpicking

Onze doelgroepen:
Webshop
Groothandelbedrijven
Fabrikanten
Logistieke bedrijven