Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Palletplaatsen

Ben jij voor je (logistieke) bedrijf op zoek naar tijdelijk extra palletplaatsen? Dan ben je waarschijnlijk bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een hypermodern warehouse met in totaal 10.000 palletplaatsen. Een groot deel hiervan is op korte termijn beschikbaar voor tijdelijke opslag.

Tijdelijke opslag

Veel van de bedrijven waar wij zaken mee doen (webshops, logistieke bedrijven, fabrikanten en groothandelbedrijven) hebben regelmatig te kampen met ondercapaciteit in hun eigen warehouse. Wat is er fijner als er een partij is die deze ondercapaciteit direct kan opvangen, eventueel uitbreidbaar met slimme logistieke diensten, zoals orderpicking, warehousing, voorraadbeheer etc.?

Goedkope palletplaatsen

De palletplaatsen die wij aanbieden in ons grote warehouse (10.000 palletplaatsen) zijn zeer voordelig in de huur. Dit komt omdat wij ons warehouse optimaal hebben ingericht voor onze diverse soorten klanten. Wil jij weten wat het kost om een x aantal palletplaatsen bij ons tijdelijk te huren? Vraag dan nu een offerte aan!

De specificaties van onze palletplaatsen:

  • Constante temperaturen
  • Zo goed als stofvrij
  • Maximaal beveiligd
    • Afsluitbare deel loodsen
    • Online camerabeveiliging
  • Eenvoudig laden en lossen
  • Etc.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is gespecialiseerd in logistics services en bestaat al sinds 1892. Onder de bezielende leiding van Maarten Lenthe werken wij dag in dag uit aan het verlagen van logistieke kosten van onze klanten. We zijn gevestigd in Duiven met een warehouse met zeker 10.000 palletplaatsen.

Ons team zorgt er iedere dag voor dat we kwalitatieve logistiek bieden. Klanten huren bij ons palletplaatsen en besteden hun logistiek aan ons uit, zodat ze zelf flexibeler zijn en direct weten waar ze aan toe zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Widget not in any sidebars