Onze doelgroepen : MKB-WebshopsGroothandelbedrijvenFabrikantenLogistieke bedrijven

Webshop fulfilment

Veel webshops verzorgen zelf hun logistieke processen. Orderafhandeling, het contact met de vervoerder, de handling van activiteiten, het managen van retouren, logistieke klantenservice etc. Zelf doen geeft grip, is wat wij vaak horen. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat zelf doen per definitie niet efficiënt verloopt en stiekem erg veel tijd afsnoept van de beschikbare tijd.

Webshoplogistiek uitbesteden

Veel webshops besteden uiteindelijk hun fulfilment of logistiek aan ons uit. Ze weten als geen ander dat er veel meer werk bij komt dan je eigenlijk verwacht. Het gaat namelijk bij de logistiek van webshops om veel meer zaken dan je eigenlijk verwacht.

Grotere en kleinere webshops

Een beginnende webshop zal al deze zaken zelf doen. Maar wanneer een webshop groeit, loopt het al gauw vaak vast op de logistieke afhandeling. En dat hoeft niet. Ondanks dat we een groot warehouse hebben, zijn we in staat om ook kleinere / vaak groeiende webshops services te bieden als het gaat om de logistiek en natuurlijk de fulfilment. Onze kleinste webshop huurt bij ons slechts 5 palletplaatsen.

Wat kost webshop fulfilment?

Dit is een van de vragen die we vaak gesteld krijgen. Wat het kost. Daar valt niet direct een antwoord op te geven, anders dan dat wij vaak geld voor webshops besparen. De kosten hangen van een aantal variabelen af, wij berekenen het graag voor je. Vraag nu eenvoudig een offerte aan.

Over 5PLOGISTICS

5PLOGISTICS is gespecialiseerd in webshop fulfilment en bestaat al sinds 1892. We zijn een ketenpartner die gaat voor duurzame relaties en een intensieve samenwerking.

Ons warehouse, onze logistieke processen en ICT richten we zo in dat ze naadloos aansluiten op de behoeftes van onze klant (en hun eindklanten). Daarbij zijn uitzonderingen op de standaard de uitdaging waar wij voor gaan.
Meer weten? Neem contact met ons op!
Widget not in any sidebars

Jouw goederen: wij zorgen ervoor!

Logistiek uitbesteden?

Heb je het idee dat het logistieke proces binnen je bedrijf beter kan? We helpen je graag bij het realiseren van je omzetambities door het logistieke proces uit handen te nemen en te optimaliseren. Als familiebedrijf vinden we een duurzame en constructieve samenwerking belangrijk en zijn we bereid om hierin te investeren. Lees meer.